Home ActueelNieuws Dolf, al 15 jaar ambassadeur van het zelfdoen

Dolf, al 15 jaar ambassadeur van het zelfdoen

  • 14 januari 2014

Al 15 jaar is Dolf Jansen onze ambassadeur. Reden voor vakblad Vice Versa om hem eens aan de tand te voelen. Dolf: ‘Het gaat mij om de boodschap, niet om de bekende jongen uit te hangen.’

Foto:Oxfam/Chris de Bode

Dolf Jansen koos er bewust voor om zijn bekendheid in te zetten voor Oxfam Novib, en niet toevallig voor een ander goed doel. ‘Oxfam Novib streeft naar meer rechtvaardigheid en een eerlijke wereld. Mijn manier van kijken naar de wereld is hetzelfde.’ In Vice Versa vertelt Dolf hoe hij zijn podium gebruikt om deze boodschap uit te dragen. Of dat nu aan tafel is bij Pauw en Witteman of door overgoten te worden met cola en suiker voor een fotoshoot. Er is eigenlijk niks dat Dolf niet doet om zijn betrokkenheid voor het voetlicht te brengen.

Wil je weten welk verschil een ambassadeur kan maken? Lees dan het verhaal van Dolf Jansen in Vice Versa  of bekijk Dolf in actie voor Oxfam Novib.

Bron: Oxfam Novib, 14 januari 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.