Home Doe mee
Foto: Cam Cope / Oxfam Australia

Doe mee

Geweldig dat jij ons goede doel wilt steunen! Zo breng jij baanbrekende veranderingen teweeg in het leven van mensen. Zo verslaan we samen armoede en onrecht. Kies jouw manier om te helpen. Bijvoorbeeld door donateur te worden.

Help elke maand door donateur te worden
Foto: Vincent Tremeau / Oxfam

Help elke maand

Als donateur steun je ons goed doel duurzaam. Solide en volhardend. Dankzij jouw steun krijgen boeren een betere oogst, maken meer kinderen hun school af en geef je ondernemers een kans op een zelfstandig bestaan.

Word donateur
7 redenen om donateur te worden...

Help snel met een gist aan Oxfam Novib
Foto: Benedicte Kurzen / Oxfam Novib

Help met een gift

Dit is de eenvoudigste manier om mee te strijden tegen armoede. Snel, effectief en alleen als het jou uitkomt. Met jouw steun redden we levens met noodhulp en geven we vrouwen en jongeren een stem.

Geef één keer

Verras met een origineel cadeau uit de Oxfam Novib shop

Verras met een origineel cadeau

Verras vrienden, familie en collega’s met de origineelste cadeaus van Nederland! Van een geit tot handgemaakte knuffels  en de mooiste kalenders. Dit is de leukste manier om armoede te verslaan.

Naar de shop

Meer tijd dan geld? Word vrijwilliger
Foto: Chris de Bode / Oxfam Novib

Meer tijd dan geld? Word vrijwilliger

Met een paar uurtjes per jaar maak je een wereld van verschil. Help onze onderzoekers om de feiten over armoede boven tafel te krijgen. Of help mee bij festivals als Lowlands en IDFA.

Help als vrijwilliger

Bedrijven strijden mee tegen armoede
Foto: Duc Hieu / Oxfam Novib

Bedrijven strijden mee tegen armoede

Steun de strijd tegen armoede als bedrijf. Word als mkb'er bedrijvenambassadeur bij het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk. Grootzakelijk? Word zakelijk partner van Oxfam Novib en investeer in die thema’s die passen bij uw expertise.

Steun als bedrijf de strijd tegen armoede

Jouw eigen sponsoractie
Foto: Simon Rawles / Oxfam

Jouw eigen sponsoractie

Bereid je voor op een storm aan complimenten als je een eigen actie tegen armoede start. Op deze manier een goed doel steunen is makkelijker dan je denkt. Maak je eigen actiepagina via onze partner pifworld.com.

Start je eigen sponsoractie

Ontvang nieuws, acties en weetjes van over de hele wereld per mail
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.