Home Doe mee Word donateur
Foto: Vincent Tremeau / Oxfam

Word donateur

Word vandaag nog supporter van de wereldwijde beweging tegen armoede. Met jouw steun krijgen boeren een betere oogst, maken meer kinderen hun school af en geef je ondernemers een kans op een zelfstandig bestaan. Doe mee en kies jouw manier van doneren.

Maandelijks doneren

Als donateur steun je ons werk duurzaam. Solide en volhardend. Al met 10 euro per maand breng je baanbrekende veranderingen teweeg in het leven van mensen. Doe mee en versla armoede.

Word donateur

Uw gift maakt een groot verschil
Foto: Iiad Al Baba / Oxfam

Partnerplan: doneer op thema

Doneer nu op een specifiek thema dat bij jou past. Als donateur van Oxfam Novib Partnerplan kun je een van de drie thema’s kiezen. Doneer voor voedselzekerheid, onderwijs & voorlichting of voor water.

Ontdek het Partnerplan

Uw partnerplan maakt een groot verschil!
Foto: Saikat Mojumder / Oxfam Novib

Geef met belastingvoordeel

Zet je maandelijkse donatie om in een periodieke schenking, om te profiteren van belastingvoordeel. Dan is iedere euro aan giften volledig aftrekbaar van de belasting.

Zo schenk je voordelig

geven  met belastingvoordeelmaakt een groot verschil
Foto: Khaula Jamil / Oxfam Novib

Fonds op naam

Bepaal zelf het doel van je schenking. Verbind de naam van een dierbare, jezelf of van je bedrijf aan een goed doel. Met een Fonds op Naam geef je zelf een naam aan het fonds en investeer je in een thema dat jij belangrijk vindt. Stortingen in een Fonds op naam zijn onder voorwaarden volledig aftrekbaar voor de belasting.

Lees alles over Fonds op Naam

Uw Fonds op naam maakt een groot verschil
Foto: Khaula Jamil
Ontvang nieuws, acties en weetjes van over de hele wereld per mail
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.