Home ActueelNieuws Humans on the move - debat en films

Humans on the move - debat en films

  • 20 december 2015

In samenwerking met Humanity House en IDFA organiseert Oxfam Novib op 10 januari een dagprogramma over migratie en de vluchtelingenproblematiek. Het wordt een dag waarop je niet alleen kunt kijken naar de twee aangrijpende films, maar daarnaast ook kunt deelnemen aan een debat dat gevoerd zal worden aan de hand van diverse filmfragmenten. Interactief en indrukwekkend, en jij kunt erbij zijn!

Deze bijzondere dag vindt plaats in het Humanity House van 12.00 tot 19.00 uur en het programma bestaat zogezegd uit 3 onderdelen: twee bijzondere documentaires, namelijk 'a Syrian Love Story' en 'Walls', met daartussen een interactief debat. Met een passe-partout kun je het gehele programma bijwonen en krijg je er een lekkere biologische lunch bij. Je kunt er ook voor kiezen om naar één of twee onderdelen te gaan.

Bijwonen?

Wil je de gehele dag bijwonen, koop dan voordelig een passepartout voor €17,50,- Stuur hiervoor een mailtje naar de programmamakers voor 5 januari. Om kaarten voor een of beide film(s) te kopen, klik op de onderstaande buttons.

Bron: Oxfam Novib, 21 december 2015

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.