Home ActueelNieuws Wij zijn niet te stoppen, klimaatverandering wel

Wij zijn niet te stoppen, klimaatverandering wel

  • 29 september 2015

Klimaatverandering is de grootste uitdaging van onze generatie. Extremer weer zorgt voor heftige natuurverschijnselen als overstromingen en extreme droogte. De gevolgen van klimaatverandering zijn nu al voelbaar en treffen ons allemaal. Wereldleiders moeten echt in actie komen nu! In aanloop naar de klimaattop in Parijs in december 2015, worden er wereldwijd klimaatmarsen georganiseerd om de druk op te voeren. Oxfam Novib is een van de initatiefnemers van de Klimaatparade in Nederland op 29 november. Loop jij ook mee?

De Klimaatparade wil NÚ een wereldwijd akkoord over hoe we klimaatverandering aan gaan pakken.
Geen woorden, maar daden. Nederlandse afgevaardigden krijgen daarom concrete voorstellen mee om zich hard te maken tijdens de klimaattop in Parijs, komende december. Denk aan duurzame landbouw, groene banen en het stoppen van subsidie voor fossiele brandstoffen.

Waarom meelopen in de klimaatparade?

Om de druk op te voeren worden er overal ter wereld klimaatmarsen georganiseerd. In Nederland lopen klimaathelden op 29 november door Amsterdam. Word jij ook een held? Kom dan ook en loop mee, fiets mee, maak een spandoek of verzin een act. De Klimaatparade is jouw podium op weg naar Parijs #roadtoparis

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.