Home ActueelNieuws Postcode Loterij steunt werk Oxfam Novib met 13,5 miljoen

Postcode Loterij steunt werk Oxfam Novib met 13,5 miljoen

  • 28 januari 2016
Tom van der Lee, directeur campagnes (links), ontvangt de belangrijke bijdrage van de Postcode Loterij van Michiel Verboven, managing director. Foto: Roy Beusker

De Nationale Postcode Loterij steunt het werk van Oxfam Novib dit jaar opnieuw met het fantastische bedrag van 13,5 miljoen euro. Deelnemers van de Postcode Loterij, bedankt!

Het bedrag werd bekendgemaakt bij het Goed Geld Gala, een jaarlijks evenement van de Postcode Loterij waar de helft van de loterijopbrengsten wordt toegekend meer dan honderd goede doelen.  Dit jaar ging het om een recordbedrag van 328 miljoen euro.

George Clooney

Voorafgaand aan het Goed Geld Gala spraken Oxfam Novib ambbassadeur Dolf Jansen en directeur campagnes, Tom van der Lee, met eregast George Clooney. Clooney is oprichter van de mensenrechtenorganisatie ‘Not on our watch’.

George Clooney en Dolf Jansen bij Goed Geld Gala
George Clooney, Tom van der Lee en Dolf Jansen. Foto: Roy Beusker
Het werk van Oxfam kent hij goed: ‘Ik kom Oxfam overal tegen, zoals in Zuid-Sudan. Ik ben erg onder de indruk van het werk dat vaak jonge en moedige Oxfam-medewerkers daar doen, soms ook onder gevaarlijke omstandigheden.’

Bron: Oxfam Novib, 27 januari 2016

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.