Home ActueelNieuws Pinkpop in actie tegen klimaatverandering

Pinkpop in actie tegen klimaatverandering

  • 15 juni 2015
Foto: Oxfam Novib/Evelien Schotsman

Ruim tweeduizend Pinkpopbezoekers deden dit weekend mee aan Oxfam Novib's klimaatkwis. En ruim 1500 mensen gingen liftend van Pinkpop naar Parijs op de foto. Dit alles om wereldleiders te laten weten dat ze tijdens de klimaattop in december hun verantwoordelijkheid moeten nemen tegen verdergaande klimaatverandering. Act now on climate change!

Deelnemers aan de KlimaatKwis gaven antwoord op vragen als 'In welke stad komen in december alle wereldleiders bijeen om over de toekomst van het klimaat te praten? Hoe lang staat de gemiddelde Nederlander onder de douche? En hoe klimaatbewust ben jij eigenlijk zelf?'

Climate Coolers

Het warme weer op zaterdag en zondag zorgde ervoor dat de Climate Coolers niet aan te slepen waren. Ruim 7.000 gingen er over de toonbank van onze Coffee & Climate Cooler Bar. De limited edition Raspberry-Lemon coolers waren op de zondagmiddag zelfs uitverkocht.

Kon je er niet bij zijn op Pinkpop, maar wil je toch in actie komen? Dat kan!

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.