Home ActueelNieuws Maak je duurzame ondernemersplan waar

Maak je duurzame ondernemersplan waar

  • 17 maart 2014

Ben jij een startende ondernemer met een veelbelovend, groen plan? Schrijf je dan in voor de jaarlijkse Postcode Lottery Green Challenge en maak kans op 500.000 euro om je plan te realiseren!

De winnaar van vorig jaar, Ginger Dosier, ontvangt haar cheque uit handen van Richard Branson.
Foto:Roy Beusker/De Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij organiseert voor de achtste keer de Postcode Lottery Green Challenge. Ze wil met deze competitie slimme, groene producten en diensten toegankelijk maken voor het grote publiek.

Verloop competitie

In augustus worden 5 tot 7 finalisten bekendgemaakt. Zij mogen op 11 september hun plannen presenteren tijdens de finale in Amsterdam. De jury reikt 500.000 euro uit aan de winnaar en stelt 200.000 euro beschikbaar voor 1 of 2 andere veelbelovende groene inzendingen.

Inschrijven

Je eigen groene ondernemingsplan realiseren? Schrijf je nu in voor de Postcode Lottery Green Challenge. Samen maken we de wereld groener! 

Samenwerking

De Nationale Postcodeloterij is een belangrijke steunpilaar voor Oxfam Novib. Lees meer over onze samenwerking met De Nationale Postcodeloterij.

Bron: Oxfam Novib, 17 maart 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.