Home ActueelNieuws Lowlands loves the climate!

Lowlands loves the climate!

  • 24 augustus 2015

Samen met Greenpeace stonden wij dit jaar op Lowlands. Duizenden bezoekers liften met ons mee naar de klimaattop in Parijs!

Van Lowlands naar Parijs

Drie dagen lang genoten we van een zonovergoten Lowlands én lieten we samen met Greenpeace van ons horen! Aan de voet van de 16 meter hoge Eiffeltoren zijn meer dan 2.000 mensen op de foto gegaan en 4.000 mensen zijn vanaf Lowlands symbolisch met ons meegelift naar de aankomende klimaattop in Parijs. Samen roepen wij wereldleiders op om hun verantwoordelijkheid te nemen tegen verdergaande klimaatverandering.

Act on climate change!

De limited edition van de Raspberry Lemon cooler uit de Coffee & Climate Cooler Bar zorgde voor verkoeling tijdens de klimaatkwis. Bezoekers werden uitgedaagd hun hersens te kraken op onder andere de vraag hoe lang de gemiddelde Nederlander onder de douche staat. In de actie werkplaats kon de Lowlandsganger een eigen spandoek knutselen, voorzien van een pakkende klimaatboodschap aan de wereldleiders. GO TO PARIS -> ACT ON CLIMATE CHANGE!

Lowlands 2015

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.