Home ActueelNieuws Lowland’ers tegen klimaatverandering

Lowland’ers tegen klimaatverandering

  • 18 augustus 2014

De laatste tenten, kramen en podia verdwijnen in de vrachtwagen. Het 3-daagse Lowlands-festival zit erop. Ook de bezoekers die onze campagne tegen klimaatverandering steunden, zijn weer naar huis. Het waren er ruim 4.000!

Lowlands roept klimaatverandering een halt toe.
Foto:Oxfam Novib

‘Feed people, not climate change’ was de slogan die overal op het festivalterrein opdook. Bezoekers namen bij Oxfam Novib een eerlijk drankje en een kijkje ‘Behind the Brands’ van grote multinationals in de levensmiddelenindustrie. Deze bedrijven doen te weinig tegen klimaatverandering, die zorgt voor meer honger in de wereld. Ruim 4.000 Lowlanders spraken de multinationals hierop aan.  

Jouw stem telt

Ook jij kunt meedoen met onze campagne ‘Behind the Brands’.Check hoe actief jouw favoriete merk is tegen klimaatverandering. Jouw stem telt zeker. Nog vorige week zegde Kellogg’s toe zijn uitstoot van broeikasgas te verminderen.

Dank als je hebt meegedaan met onze actie afgelopen weekend! Geniet nog even na met de vrijwilligers en bezoekers van Oxfam Novib op Lowlands 2014.

Bron: Oxfam Novib, 18 augustus 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.