Home ActueelNieuws Laura Jansen op #oxfamtour

Laura Jansen op #oxfamtour

  • 18 juni 2014

Zangeres Laura Jansen bezoekt deze week partners van Oxfam Novib in Zuid-Afrika en Zimbabwe. Voor de Armin Only - Intense World Tour van dj Armin van Buuren reist Laura dit jaar de hele wereld rond.

Laura Jansen in Soweto, Zuid-Afrika.
Foto:Oxfam Novib

Laura ziet ook graag de minder glamoureuze wereld buiten de tour. In januari ging ze al langs bij onze partnerorganisaties in India. ‘Niets kan je voorbereiden op de werkelijkheid’, zei ze na haar bezoek aan de sloppenwijken van Mumbai. Om een volledig beeld van armoede te krijgen, bezoekt de singer-songwriter nu weer andere landen en projecten.

Reis mee met Laura

Laura gaat in Zuid-Afrika en Zimbabwe langs bij 3 partners van Oxfam Novib. Ze maakt kennis met de projecten van Phaphama, The National Youth Development Trust en The Community Technology Development Trust. Zij werken aan conflictbeheersing, versterking van de positie van vrouwen en aan voedselzekerheid.

Voorafgaand aan haar reis zegt Laura: ‘Ik ben benieuwd naar wat ik zie en leer. Niet alleen over armoede, ook over mijzelf.’
Reis mee met Laura en volg haar #oxfamtour op Twitter, Facebook en Instagram.

Bron: Oxfam Novib, 18 juni 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.