Home ActueelNieuws Kom naar de Simon Jelsma Award-uitreiking!

Kom naar de Simon Jelsma Award-uitreiking!

  • 15 mei 2014

Wil jij bij de spannende finale van de Simon Jelsma Award op donderdag 5 juni aanwezig zijn? Dat kan! Meld je snel aan, want vol is vol.

Foto: Oxfam

De Simon Jelsma Award is dé prijs voor jong ontwikkelingstalent in Nederland. Simon Jelsma streed in zijn leven tegen onrecht en armoede. Hij stond aan de wieg van de organisatie Oxfam Novib en is een groot inspirator voor wereldwijd ontwikkelingswerk.

Programma

De uitreiking vindt plaats op 5 juni van 16.45 tot 17.30 uur in het Parkhotel in Den Haag. Dolf Jansen, ambassadeur van Oxfam Novib, zal tijdens de uitreiking een korte sketch houden. In een flitsende ronde worden de genomineerden geïntroduceerd. Daarna zal de jury de winnaar van de Simon Jelsma Award 2014 bekendmaken! 

Je kunt nu ook nog stemmen op 1 van de 8 kandidaten.

Geef je op

Meld je aan vóór 1 juni door een mail te sturen naar simonjelsmaaward@oxfamnovib.nl. Vermeld daarbij je naam en met hoeveel personen je wilt komen.

Bron: Oxfam Novib, 15 mei 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.