Home ActueelNieuws Help mee: stop het bloedvergieten in Syrië

Help mee: stop het bloedvergieten in Syrië

  • 21 januari 2016
Help jij de oorlog in Syrië te stoppen?

Meer dan 120 humanitaire organisaties, waaronder Oxfam Novib en de Verenigde Naties, vragen jou de bloedige oorlog in Syrië te stoppen met je digitale stem. Deel dat er een einde moet komen aan de gruwelijkheden die het leven van miljoenen Syriërs al vijf jaar uitzichtloos maakt.

Drie jaar geleden riepen de Verenigde Naties overheden op om een einde te maken aan het oorlogsgeweld in Syrië. Drie jaar later zijn nog altijd 13,5 miljoen Syriërs in nood en gaat de oorlog door. Het geweld moet stoppen. Retweet die boodschap:

15 maart is het precies vijf jaar geleden dat het geweld in Syrië begon. Een diep droevig jubileum met ruim 200.000 gedode mensen als schokkend resultaat.

Laten we erger voorkomen. Het leven en de toekomst van miljoenen mensen is in gevaar. Dagelijks slaan velen op de vlucht, wat minstens zo gevaarlijk is. Zorg dat hen geen zesde oorlogsjaar te wachten staat.

Bron: Oxfam Novib, 21 januari 2016

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.