Home ActueelNieuws Facebook fans nemen kijkje in lobbykeuken

Facebook fans nemen kijkje in lobbykeuken

  • 19 februari 2016
Merel en Rinaldo hebben een campagne-idee! Foto: Oxfam Novib

Hoe zorg je ervoor dat overheden en bedrijven bijdragen aan een rechtvaardige wereld zonder armoede? Facebook fans Merel en Rinaldo namen vandaag een kijkje achter de schermen bij de lobbyafdeling van Oxfam Novib.

Merel en Rinaldo zijn de twee winnaars van de Facebook-quiz die we begin december deden over de verdeling van de rijksbegroting.

Vandaag mochten ze een blik werpen in de Oxfam Novib "lobby-keuken." Sterker nog: we brainstormden met deze twee top-creatieven over een mogelijke campagne rond de Tweede Kamerverkiezingen.

'Blij van positieve insteek'

Merel over de dag: ‘Ik kan nu veel beter uitleggen hoe de politieke kant van jullie werk in elkaar steekt.’ En Rinaldo werd ‘heel erg blij van de positieve insteek. Het gaat vooral over samenwerken en gezamenlijke doelen.’

Het idee  van Merel en Rinaldo

We hadden vanmorgen twee van onze 43,626 Facebook fans om de tafel. We zijn eigenlijk wel benieuwd hoe de andere 43.624 likers denken over één van de ideetjes die we bedachten. Dus geef je mening!

Bron: Oxfam Novib, 19 februari 2016

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.