Duurzaam eten op de kaart

  • 13 juni 2013

De Puur Restaurant Week is inmiddels geweest. Bijna 40 restaurants deden hier aan mee en serveerden een eerlijk en duurzaam menu.

 
Met de GROW-campagne vraagt Oxfam aandacht
voor genoeg eten voor iedereen.
Foto:Oxfam Novib
Eerlijke producten

De Puur Restaurant Week moet restaurants en gasten stimuleren meer eerlijke producten te gebruiken in de horeca. Daarom stonden pure en vooral vegetarische menu’s centraal. Zo bereidde bijvoorbeeld de Veldkeuken in Culemborg, winnaar van de titel ‘Puurste restaurant van Nederland 2013’, een vegetarisch menu met veel streekproducten.

GROW

De voedselproductie put de aarde uit. Het huidige voedselsysteem moet veranderen. We moeten eerlijk en duurzaam verbouwen en consumeren. Met onze GROW-campagne komen mensen wereldwijd in actie om duurzaam voedsel op de kaart te zetten. Daarom steunen we de Puur Restaurant Week. 

Bron: Oxfam Novib, 13 juni 2013

Cookies

Logo Oxfam Novib

Fijn dat je onze site bezoekt

Cookies helpen ons om jou te laten zien wat je interessant en belangrijk vindt op onze eigen website, andere websites en sociale media. Vind je dat goed?

Logo Oxfam Novib

Cookies zelf instellen

Analytische en functionele cookies zijn nodig om te zorgen dat onze website goed werkt. Marketing en sociale media cookies zorgen dat je relevante advertenties ziet op andere websites. Welke cookies wil je accepteren?

Ik accepteer alle cookies
Ik wil geen marketing en social media cookies