Home ActueelNieuws De E-Motive dag komt er weer aan!

De E-Motive dag komt er weer aan!

  • 9 januari 2014

‘Samenwerken met de eigenwijze kracht van jongeren in communities’ is het motto van de zesde editie van de E-Motive dag op donderdag 23 januari in Utrecht.

Rappen voor verandering.
Foto: Neo Ntsomo/Oxfam Novib

Er is weer heel wat te beleven. Zo zijn er interessante flashtalks, ruimte om ideeën uit te wisselen en een wereldmarkt! Tijdens de E-motive dag zullen de flashtalkers innovatieve methodes presenteren uit andere delen van de wereld om jongeren te inspireren. Methodes die zij gebruiken om maatschappelijke problemen of situaties aan te pakken.

Pitch jouw idee!

Op de wereldmarkt kunnen bezoekers ontdekken welke initiatieven er allemaal zijn en zich laten inspireren door 6 Flash Talks van onder andere Y’en en Marré, Small world en WE CAN Young! Gedurende de E-Motive dag kunnen de bezoekers ideeën uitwisselen met de organisaties, hun idee pitchen voor de jury en support winnen voor hun idee! De dag wordt afgesloten met muziek en een gezellige netwerkborrel.

Innovatieve methodes

E-Motive stelt burgers en gemeenschappen in staat om lokale oplossingen te vinden door het gebruik van innovatieve methodes uit ontwikkelingssamenwerking. E-Motive zorgt voor bewustwording door wereldwijd van elkaar te leren, het leggen van verbindingen en het creëren van uitwisselingen. E-Motive is een mondiaal netwerk van Oxfam Novib, NCDO, Movisie, Jeden Swiatt en La Coordinadora ONGD.

De E-Motive dag is op donderdag 23 januari van 10:00 tot 17:00 in ‘The Colour Kitchen’ te Utrecht. Bekijk het volledige programma E-Motive dag.

Bron: Oxfam Novib, 9 januari, 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.