Fonds op naam

Bepaal zelf het doel van je schenking. En verbind de naam van een dierbare, jezelf of van je bedrijf aan een goed doel. Met een Fonds op Naam geef je zelf een naam aan het fonds en investeer je in een thema dat jij belangrijk vindt .

Structureel en persoonlijk doneren

Met een Fonds op Naam ondersteun je ons werk op een structurele en persoonlijke manier. Als particulier kun je bij leven of via een testament een Fonds op Naam oprichten. Ook als bedrijf kun je een Fonds op Naam oprichten.

Je bepaalt zelf de naam van het fonds en de doelstelling. Het doel van het Fonds op Naam moet uiteraard passen binnen de doelstelling van Oxfam Novib. Zo draag je structureel bij aan projecten die jij belangrijk vindt.

Een Fonds op Naam oprichten bij Oxfam Novib kan vanaf een bedrag € 50.000,-. Het fonds wordt, afhankelijk van het vermogen, binnen vijf jaar besteed.

 Oxfam-Novib-Uganda-voedselzekerheid-klimaatverandering-10915-Petterik-Wiggers-Oxfam-Novib

 


 ‘Met mijn Fonds op Naam kan ik op een persoonlijke manier bijdragen aan een beter bestaan voor kleine boeren in Afrika.’  
Hans Geveling, ondernemer en donateur Fonds op Naam Maak het verschil

Met jouw Fonds op Naam maak je een verschil. Met jouw schenking redden we levens bij rampen, vechten we voor gelijke rechten en kansen voor vrouwen, trainen we boeren zich te weren tegen klimaatverandering of helpen we startende ondernemers met microkrediet. Met jouw Fonds op Naam verslaan we samen armoede.

Persoonlijk advies

Ben je geïnteresseerd in een Fonds op Naam? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Eric Prinzen, Accountmanager Major Donors, geeft je graag persoonlijk advies.

‘Grote gevers, stichtingen en donateuren met een Fonds op Naam willen graag nauw betrokken zijn bij hun schenking of gift. Daarbij wil ik hen graag helpen.’

Eric Prinzen: eric.prinzen@oxfamnovib.nl of 070 342 17 72.

Oxfam-Novib-Fonds-op-naam-Eric

Ontvang nieuws, acties en weetjes van over de hele wereld per mail
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.