Home Doe meeDoe een gift Geef als stichting of instelling

Geef als stichting of instelling

Als stichting of instelling een goed doel steunen? Op zoek naar een waardevolle, duurzame bestemming voor een schenking? Ook als stichting en instelling kun je ons werk steunen met een gift.

Maak het verschil

Doneer je als stichting of instelling aan Oxfam Novib, dan strijd je mee tegen armoede en maak je een verschil. Want met de schenking redden we levens bij rampen, vechten we voor gelijke rechten en kansen voor vrouwen of helpen we startende ondernemers met microkrediet. Samen verslaan we armoede.

Fonds op Naam

Wil je als stichting of instelling zelf het doel van je schenking bepalen? Wil je de naam van je stichting of instelling verbinden aan een goed doel? Met een Fonds op Naam geef je zelf een naam aan het fonds en investeer je in een thema dat jij als stichting of instelling belangrijk vindt .

Bekijk de mogelijkheden voor een Fonds op Naam


Persoonlijk advies

Ben je geïnteresseerd om als stichting of instelling te doneren? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Eric Prinzen, Accountmanager Major Donors, geeft je graag persoonlijk advies.

‘Grote gevers, stichtingen en instellingen willen graag nauw betrokken zijn bij hun schenking of gift. Daarbij wil ik hen graag helpen.’

Eric Prinzen: eric.prinzen@oxfamnovib.nl of 070 342 17 72.

Oxfam-Novib-Fonds-op-naam-Eric

Ontvang nieuws, acties en weetjes van over de hele wereld per mail
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.