Home ActueelNieuws Directeur Oxfam Novib stelt zich verkiesbaar voor GroenLinks

Directeur Oxfam Novib stelt zich verkiesbaar voor GroenLinks

  • 15 december 2016

Vandaag is bekend geworden dat Tom van der Lee, directeur campagnes van Oxfam Novib, de derde en verkiesbare plaats inneemt op de definitieve GroenLinks-kandidatenlijst voor  de Tweede Kamer. Wij feliciteren hem met zijn kandidatuur.

Tom van der Lee legt vanwege zijn kandidatuur zijn publieke taken als directeur campagnes per direct neer en richt zich intern de komende tijd op de overdracht van zijn taken. Hij zal zich per 1 februari 2017 alleen nog inzetten voor de verkiezingscampagne van GroenLinks. Op 15 maart 2017 zijn de volgende Tweede Kamer-verkiezingen.

Vertrek bij Oxfam Novib

Voor Oxfam Novib is zijn vertrek een groot verlies. Ruim zeven jaar heeft Van der Lee als campagnedirecteur voor Oxfam Novib, Oxfam International en de Nederlandse ontwikkelingssector zeer goed werk verricht. Als vicevoorzitter van Partos speelde hij een vooraanstaande rol in de sector als geheel. We zullen zijn inzet, inzicht en impact missen.

We zijn ervan overtuigd dat hij ook als Kamerlid uitstekend in staat zal zijn de strijd tegen armoede, ongelijkheid en onrecht voort te zetten. Wij wensen hem daarbij alle succes toe.

Bron: Oxfam Novib, 15 december 2016

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.