De blog van Michelle: in het veld voor Oxfam

Michelle humanitair

Hoi! Mijn naam is Michelle. Ik ben bijna 28 en humanitair medewerker bij Oxfam Novib. De komende maanden werk ik in Boston, Senegal, El Salvador, Sudan en misschien ook Puerto Rico. Ik werk dan voor een humanitair responsteam. Hier kun je al mijn avonturen bijhouden!

'Wij geven elkaar de ruimte'

Ik werk al ruim twee jaar voor Oxfam Novib, in Den Haag. Na mijn studie kon ik hier gelijk aan de slag. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht, die ik zeven jaar geleden in Oostenrijk heb ontmoet. We werkten daar allebei als snowboardleraar. Hij gaat niet met me mee op reis, maar dat is niet onoverkomelijk. We gunnen elkaar dit soort kansen en we zoeken elkaar ook op.

Ik ga mijn vrienden en familie natuurlijk ook missen. Maar ik kijk vooral enorm uit naar deze ontzettend leuke en leerzame kans. Ik leer een heel ander deel van Oxfam kennen en ik ga nauw samenwerken met lokale organisaties.

 • Voorbeeld van vlog 2
  Voorbeeld 2

  Op deze plek staat een YouTube video. YouTube plaatst cookies.
  Als je die hier wilt bekijken, kies dan bij cookie-instellingen dat je social media cookies accepteert.
  Of bekijk de video buiten deze site op YouTube.

 • Voorbeeld van vlog
  Voorbeeld van vlog

  Op deze plek staat een YouTube video. YouTube plaatst cookies.
  Als je die hier wilt bekijken, kies dan bij cookie-instellingen dat je social media cookies accepteert.
  Of bekijk de video buiten deze site op YouTube.

Cookies

Logo Oxfam Novib

Fijn dat je onze site bezoekt

Cookies helpen ons om jou te laten zien wat je interessant en belangrijk vindt op onze eigen website, andere websites en sociale media. Vind je dat goed?

Logo Oxfam Novib

Cookies zelf instellen

Analytische en functionele cookies zijn nodig om te zorgen dat onze website goed werkt. Marketing en sociale media cookies zorgen dat je relevante advertenties ziet op andere websites. Welke cookies wil je accepteren?

Ik accepteer alle cookies
Ik wil geen marketing en social media cookies