Home ActueelNieuws Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking

Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking

  • 3 december 2012

De Nationale Postcode Loterij verlengt de samenwerking met Oxfam Novib met 5 jaar. Dat maakte de loterij op 22 november bekend. De Nationale Postcode Loterij steunt Oxfam Novib sinds 1989.

Het samenwerkingsverband met de Nationale Postcode Loterij speelt een grote rol voor Oxfam Novib. Sinds 1990 heeft Oxfam Novib in totaal ruim 305 miljoen euro ontvangen van de loterij. Dit jaar, het laatste jaar van de overeenkomst, is de samenwerking geëvalueerd. De positieve evaluatie leidde tot een verlenging van de samenwerking. Dit betekent dat Oxfam Novib ook van 2013 tot 2017 structureel steun ontvangt voor het werken aan een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Judith Lingeman, Manager Goede Doelen, Nationale Postcode Loterij:
‘Oxfam Novib wil de zelfredzaamheid van mensen in ontwikkelingslanden bevorderen. Zij verbinden zich aan lokale ontwikkelingsorganisaties en zoeken samenwerking met kleine en grote bedrijven. Het is fantastisch dat Oxfam Novib mensen op deze manier in beweging weet te brengen. Samen met de 2,5 miljoen trouwe deelnemers van de Nationale Postcode Loterij blijven we graag met Oxfam Novib werken om armoede uit de wereld te helpen.’

Lees meer over de samenwerking

Bron: Oxfam Novib, 3 december 2012

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.