Home Doe meeWord donateur Straat- en deurwerving
Foto: John Ferguson / Oxfam

Straat- en deurwerving en evenementenwerving

Werven van donateurs

Heb jij een van onze straat- of deurwervers ontmoet? Dat is goed mogelijk, want wij werven structurele maandelijkse giften in de vorm een donateurschap op straat en aan de deur. Voor ons werk en dat van onze partnerorganisaties zijn wij namelijk grotendeels afhankelijk van structurele giften en donaties. Wij zijn altijd blij dat je aan de deur of op straat voor ons de tijd neemt.

Hoe herken je Oxfam Novib-wervers?

Onze wervers werven door heel Nederland en kan je herkennen aan hun Oxfam Novib-kleding. De kleding bestaat uit witte jassen en/of zwarte T-shirts met het logo van Oxfam Novib erop. Ook dragen iedereen altijd zichtbaar een Oxfam Novib ID-kaart.

Thema’s werving

Voor onze straat- en deurwerving werken wij met een enthousiaste groep wervers. Zij vertellen jou graag meer over de thema’s waaraan wij werken en over onze projecten. Bijvoorbeeld over noodhulp, vluchtelingen en voedselzekerheid.

Dagen en tijden werving

Tijdens het werven volgen wij zeer strikt de afspraken die wij hebben gemaakt in de DDMA Reclame Code Fieldmarketing. Hierin staat, onder andere, op welke dagen en gedurende welke tijden wij mogen werven aan de deur of op straat.

Jouw donateurschap en gegevens

Wij werven donateurs vooral via een digitaal formulier op een tablet en in sommige gevallen op papier. De wervers van Oxfam Novib mogen geen geld aannemen.

Vraagt de werver naar jouw gegevens om donateur te worden? Het is dan goed om te weten dat wij deze gegevens gebruiken om jouw structurele maandelijkse donatie in orde te maken en je te informeren over ons werk. Binnen drie weken na inschrijving via de tablet of op papier ontvang je als nieuwe donateur een bevestiging van jouw donateurschap.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met de gegevens die je ons verstrekt. Dat doen we volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Daarnaast verstrekken we de gegevens nooit aan derden, tenzij we daartoe wettelijk worden verplicht. Lees meer over Oxfam Novib’s privacyverklaring.

Contact

Heb je nog vragen over onze straat- en deurwerving of evenementenwerving? Of wil je gewoon een goed gesprek over armoedebestrijding?

Bel ons 070 342 17 77 ma t/m vr: 09.00 tot 17.00 uur

 

Ontvang nieuws, acties en weetjes van over de hele wereld per mail
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.