Foto: Oxfam Novib

Events

Laat je inspireren op een van onze events. Ga naar onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst Meet-UP, de Week van de Ondernemer of IDFA en ontmoet gelijkgestemde ondernemers.

Check direct onze agenda.

Meet-UP

De jaarlijkse, drukbezochte netwerkbijeenkomst Meet-UP, meestal in juni, is hét moment om andere bedrijvenambassadeurs te ontmoeten. We zorgen voor een inspirerende spreker, interactieve sessies om kennis en ervaring uit te wisselen, met aandacht voor thema’s zoals betrokken en duurzaam ondernemen. Ook blikken we terug en vooruit op de ondernemersreis. De bijeenkomsten sluiten we af met een informele borrel.

Business Panel Meeting

Naast de Ondernemers voor Ondernemers Netwerkbijeenkomsten organiseren we, samen met een van onze bedrijvenambassadeurs, twee keer per jaar, een Business Panel Meeting. Tijdens deze meeting ontmoet je andere betrokken ondernemers. Deel jouw kennis en kunde met leden van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk en leer van elkaar hoe je als bedrijf maximaal invulling kunt geven aan het bedrijvenambassadeursschap.

Week van de Ondernemer

Ervaar de Week van de Ondernemer, het grootste en best beoordeelde ondernemersevent van Nederland. Ook dit jaar zijn we erbij met het Ondernemers voor Ondernemers ontbijt. Hier begint je dag goed met mooie verhalen van onze spreker en ontmoet je andere bedrijvenambassadeurs. Daarna kun je de rest van de beurs ontdekken, waar topondernemers en experts adviezen geven en inspireren met uitgesproken visie

IDFA

Ook dit jaar Oxfam Novib gaan we naar het documentaire festival IDFA. Wij zijn ervan overtuigd dat documentaires een mooie manier zijn om over maatschappelijk relevante thema’s na te denken en te discussiëren. Op de speciale relatie-avond voor donateurs van Oxfam Novib tonen we een nog te kiezen documentaire die te maken heeft met ons werk. Je krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging van ons. 

Oxfam@the office

Wil je eens wat meer laten vertellen aan je team en/of relaties over het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk? Wij komen bij je langs! In een uur vertellen we jou en je team/gasten over de projecten die we financieren uit het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk, hoe microfinanciering werkt en wat de barrières zijn van ondernemers in ontwikkelingslanden. Neem voor het maken van een afspraak contact op met Angelique van Wijk.

 

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.