Foto: Oxfam Novib

Events

Laat je inspireren op een van onze events. Ga naar onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst Meet UP, de Week van de Ondernemer of IDFA en ontmoet gelijkgestemde ondernemers.

Check direct onze agenda.

OvO Lenteborrel – dinsdag 13 maart 2018, Den Haag

Geen Nieuwjaarsborrel, maar een Lenteborrel. Begin van nieuwe ideeën en nieuwe energie. Proost je mee op het nieuwe jaar bij Oxfam Novib op kantoor? We kijken terug op het afgelopen jaar, delen de resultaten, hoogtepunten en dieptepunten van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk. En we zijn benieuwd naar jouw visie. Sharing is caring, dus ben van de partij. Alvast aanmelden kan via bedrijven@oxfamnovib.nl.

Oxfam@theoffice

Wil je eens wat meer laten vertellen aan je team of relaties over het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk? Wij komen bij je langs. In een uur vertellen we jouw team of gasten over de projecten die we financieren uit het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk, hoe microfinanciering werkt en wat de barrières zijn van ondernemers in ontwikkelingslanden. Wil je een afspraak maken? Neem contact op met Angelique van Wijk.

Business Panel Meeting

Naast de Ondernemers voor Ondernemers Netwerkbijeenkomsten organiseren we, samen met een van onze bedrijvenambassadeurs, een Business Panel Meeting. Tijdens deze meeting kun je als bedrijvenambassadeur je kennis en kunde met het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk delen. De Business Panel Meeting is tevens een goede gelegenheid om andere bedrijvenambassadeurs te ontmoeten en te leren kennen. Wil je een Business Panel Meeting bij jou op je bedrijf laten plaatsvinden? Neem contact op met Angelique van Wijk.

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste en best beoordeelde ondernemersevent van Nederland. Een cadeau voor ondernemend Nederland. Ook dit jaar zijn we erbij. Met het Ondernemers voor Ondernemers Ontbijt met mooie verhalen van onze gastspreker en mede-bedrijvenambassadeurs. Je ontvangt voor de Week van de Ondernemer een persoonlijke uitnodiging van ons.
Naar De Week van de Ondernemer

Meet UP

De Meet UP is de jaarlijkse bijeenkomst van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk met:

  • een goede spreker die jou inspireert voor je bedrijf
  • interactieve sessies om kennis en ervaring met je andere bedrijvenambassadeurs te delen
  • update over het werk van Oxfam Novib
  • terugblik op de ondernemersreis 2017en vooruitblik op ondernemersreis 2018

In 2018 willen we elkaar vaker treffen op kleine, regionale Meet UP’s bij een bedrijvenambassadeur op locatie. We nodigen bedrijvenambassadeurs uit om de Meet UP samen met ons vorm te geven. Wil jij een bijdrage leveren, meedenken of een dienst leveren? Stuur een mail naar Angelique van Wijk.

Meetup 2017

 

Ondernemersreis

Ben jij benieuwd hoe microfinanciering werkt in de praktijk? Ben jij die echte ondernemer die wil meedenken met ondernemers in een van de projecten van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk? Wil je zien in wat voor projecten Oxfam Novib samen met jou een verschil maakt en ben je bereid je eigen uitdaging als ondernemer in te brengen? Ga mee op reis.

Sabrina Sombeek, directeur Blaauw Sombeek & partners, ging mee met de ondernemersreis naar Vietnam:

Een fantastische reis: knowhow delen, discussiëren over branding en geïnspireerd raken door een enorme drive en gastvrijheid.

We vertrekken eind oktober/begin november 2018 naar een land in Afrika of Azië. Heb je interesse in de reis? Stuur dan een mail naar Angelique van Wijk.

Lees meer over de jaarlijkse ondernemersreis

IDFA - november 2018, Amsterdam

Oxfam Novib werkt ook komend jaar weer samen met IDFA. Wij zijn er, net als IDFA, van overtuigd dat documentaires een manier zijn om te discussiëren en ogen te openen over maatschappelijk relevante thema’s. Op de speciale relatieavond voor donateurs van Oxfam Novib tonen we een nog te kiezen documentaire die te maken heeft met ons werk. Je krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging van ons.
Bekijk de terugblik Oxfam Novib op IDFA 2017
 

Sluit je aan bij het ondernemers netwerk
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.