Home Bedrijven

Ondernemers voor Ondernemers Netwerk

"Jouw enthousiasme over ondernemen doorgeven aan anderen."

Oxfam Novib steunen als bedrijf

Wil je met je bedrijf een goed doel steunen en invulling geven aan duurzaam en betrokken ondernemen? Jouw enthousiasme over ondernemen doorgeven aan anderen? Word bedrijvenambassadeur bij het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk, het grootste en meest inspirerende mvo-netwerk voor mkb’ers. Zo geef je samen met Oxfam Novib ondernemers in ontwikkelingslanden een kickstart en dé kans te werken aan een betere toekomst.

Kansen doorgeven

Als bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib steun je ondernemers met het opbouwen van hun bedrijf. Zo geef je als bedrijf kansen door aan anderen en draag je bij aan de Sustainable Development Goals. Gemiddeld steunen bedrijvenambassadeurs deze projecten met 350 euro per maand. Deze gift is aftrekbaar van de belasting. Instappen kan al vanaf 199 euro per maand.

Ruim 750 Nederlandse ondernemers zijn inmiddels overtuigd bedrijvenambassadeur. Samen vormen ze het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk, het grootste en meest inspirerende mvo-netwerk voor mkb’ers.

Aanmelden OvO nieuwsbrief

Een netwerk van 750 ondernemers. Graag brengen we jullie bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze meet-ups, events en natuurlijk het werk van Oxfam Novib.

Lees hier onze privacyvoorwaarden

Ja, ik wil per e-mail informatie ontvangen over activiteiten, producten en manieren om Oxfam Novib te steunen.
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.