Image

Wat jij kan doen

Word donateur

Structureel bijdragen aan een wereld zonder armoede, honger en ongelijkheid? Word donateur van Oxfam Novib en geef maandelijks voor een eerlijke wereld. Jouw structurele donatie maakt het mogelijk dat we samen wereldwijd opkomen voor de rechten van de allerarmsten.

Ruil je cadeau in voor iets goeds

Vier mee en ruil slechte verjaardagscadeaus in voor wat goeds! Samen met jou en 119 andere verjaardagen kunnen we ervoor zorgen dat het cacao-project gerealiseerd wordt. Een project om je vingers bij af te likken!

 

Kom in actie voor Fair Tax

Wiebes en Dijsselbloem helpen internationale bedrijven op grote schaal belasting te ontwijken. Ontwikkelingslanden lopen jaarlijks minstens 460 miljoen euro aan belastinginkomsten mis. Het is tijd dat we hier samen iets tegen doen!

 

Help als vrijwilliger

Heb jij een paar uurtjes tijd? Werk mee met Oxfam Novib! Zet je in op een festival, doe deskresearch op ons kantoor of help mee met een actie.

 

 

Laat je actie sponseren

Houd je van een sportieve uitdaging en koppel je daar graag een goed doel aan? Of wil je een creatieve sponsoractie opzetten voor Oxfam Novib? Wij maken het je makkelijk door je ondersteuning en een eigen actiepagina te bieden, jij gaat de uitdaging aan en laat je sponsoren!

Geef een origineel cadeau

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? Denk eens aan een geit, een paar kippen of een studiebeurs! Met Oxfam Novib Pakt Uit geef je een verrassend en eerlijk cadeau dat het verschil maakt.