Image

Wat jij kan doen

Project Birthday

Vier mee en ruil slechte verjaardagscadeaus in voor wat goeds! Samen met jou en 119 andere verjaardagen kunnen we ervoor zorgen dat het cacao-project gerealiseerd wordt. Een project om je vingers bij af te likken!

 

 

Doe mee

Help als vrijwilliger

Heb jij een paar uurtjes tijd? Werk mee met Oxfam Novib! Zet je in op een festival, doe deskresearch op ons kantoor of help mee met een actie.

 

 

Kom in actie voor Fair Tax

De 85 rijkste mensen ter wereld bezitten samen evenveel als de armste 50 procent van de wereldbevolking. Het oneerlijke wereldwijde belastingsysteem draagt bij aan deze ongelijkheid. Kom in actie voor Fair Tax!

 

 

Word donateur

Structureel bijdragen aan een wereld zonder armoede, honger en ongelijkheid? Word donateur van Oxfam Novib en geef maandelijks voor een eerlijke wereld. Jouw structurele donatie maakt het mogelijk dat we samen wereldwijd opkomen voor de rechten van de allerarmsten.

 

Oxfam Novib Pakt Uit

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? Denk eens aan een geit, een paar kippen of een studiebeurs! Met Oxfam Novib Pakt Uit geef je een verrassend en eerlijk cadeau dat het verschil maakt.

 

Noodhulp is van levensbelang