Image

Wat jij kan doen

Beloof je verjaardag

Vraag voor je volgende verjaardag geld van je vrienden en familie, als steun voor jouw project. Je zet een actie op en met alle inkomsten wordt een gezin in nood geholpen. Dit wordt jouw beste verjaardag ooit!

 

 

 

 

 

Doe mee

Help als vrijwilliger

Heb jij een paar uurtjes tijd? Werk mee met Oxfam Novib! Zet je in op een festival, doe deskresearch op ons kantoor of help mee met een actie.

 

 

Kom in actie voor fair tax

De 85 rijkste mensen ter wereld bezitten samen evenveel als de armste 50 procent van de wereldbevolking. Het oneerlijke wereldwijde belastingsysteem draagt bij aan deze ongelijkheid. Kom in actie voor fair tax!

 

 

 

Word donateur

Structureel bijdragen aan een wereld zonder armoede, honger en ongelijkheid? Word donateur van Oxfam Novib en geef maandelijks voor een eerlijke wereld. Jouw structurele donatie maakt het mogelijk dat we samen wereldwijd opkomen voor de rechten van de allerarmsten.

 

Geef nu voor slachtoffers Gaza

Oxfam Novib Pakt Uit

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? Denk eens aan een geit, een paar kippen of een studiebeurs! Met Oxfam Novib Pakt Uit geef je een verrassend en eerlijk cadeau dat het verschil maakt.