Image

Wat jij kan doen

Geef

Krijg geld terug

Met een structurele donatie steunt u het werk van Oxfam Novib. Zet uw donatie om in een periodieke schenking. Dat is voordelig voor u én meer mensen worden geholpen!

 

Steun een campagne

Strijd tegen klimaatverandering

Extreme kou, hitte en overstromingen. De gevolgen van klimaatverandering hebben nu al grote impact op mensen die direct afhankelijk zijn van eigen oogst. Strijd met Virginia en honderdduizenden anderen mee tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Doe mee

Help als vrijwilliger

Heb jij een paar uurtjes tijd? Werk mee met Oxfam Novib! Zet je in op een festival, doe deskresearch op ons kantoor of help mee met een actie.

Word donateur

Structureel bijdragen aan een wereld zonder armoede, honger en ongelijkheid? Word donateur van Oxfam Novib en geef maandelijks voor een eerlijke wereld. Jouw structurele donatie maakt het mogelijk dat we samen wereldwijd opkomen voor de rechten van de allerarmsten.

 

Kom in actie voor fair tax

De 85 rijkste mensen ter wereld bezitten samen evenveel als de armste 50 procent van de wereldbevolking. Het oneerlijke wereldwijde belastingsysteem draagt bij aan deze ongelijkheid. Kom in actie voor fair tax!

Start je eigen actie!

Concreet aan de slag voor een eerlijke wereld? Ga in je eentje of met een team een sportieve uitdaging aan. Of bedenk een creatieve actie. Jouw inzet maakt een wereld van verschil voor mensen in ontwikkelingslanden.

 

Geef toekomst

Hoe eerlijk is jouw verzekering?

Investeert jouw verzekeraar in foute wapenhandel, kinderarbeid of vervuilende energie? Doe de check en verbeter de wereld. Begin bij je verzekeraar!

 

Oxfam Novib Pakt Uit

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? Denk eens aan een geit, een paar kippen of een studiebeurs! Met Oxfam Novib Pakt Uit geef je een verrassend en eerlijk cadeau dat het verschil maakt.