Home ActueelNieuws Ontdek gratis ons nieuwe magazine: Close Up

Ontdek gratis ons nieuwe magazine: Close Up

  • 11 december 2014

Het Oxfam Novib-magazine, exclusief voor donateurs, is compleet vernieuwd. Maak nu gratis kennis met Oxfam Novib Close Up en lees de persoonlijke verhalen van mensen die misschien wel jouw steun ontvangen!

De cover van de nieuwste Oxfam Novib Close Up. Foto:Oxfam
Wat mag je verwachten van Oxfam Novib Close Up?

De naam zegt het eigenlijk al: Close Up! Ontwikkelingswerk is een groot begrip. Zo groot dat het soms best lastig is om te begrijpen wat het precies inhoudt. Daarom brengen wij graag de verhalen van mensen die leren zelfstandig een bestaan op te bouwen of een natuurramp of oorlog te boven proberen te komen. We laten zien wat onze projecten nu eigenlijk echt voor resultaat opleveren en hoe we samen met jou campagne voeren voor een mooiere wereld.

Een tipje van de sluier

In december rolt de eerste Oxfam Novib Close Up van de persen. Hierin lees je bijvoorbeeld:

  • Het verhaal van Sour Prak, een boerin in Cambodja die dankzij onze donateurs leerde omgaan met de effecten van klimaatverandering.
  • Lees over de resultaten van de Behind the Brands-campagne. Zowel een van Oxfam Novib’s lobbyisten als de sustainability manager van Coca-Cola in Europa, komt aan het woord.
  • Hoe een geit iemands leven kan veranderen – en waarom dit dus een perfect kerstcadeau is.
Vraag een gratis proefnummer aan!

Ben je nieuwsgierig naar het Oxfam Novib-magazine? Vraag dan nu gratis een proefnummer Oxfam Novib Close Up aan.

Bron: Oxfam Novib, 11 december 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.