Home ActueelNieuws 13,5 miljoen van Nationale Postcode Loterij!

13,5 miljoen van Nationale Postcode Loterij!

  • 5 februari 2014

Oxfam Novib ontvangt voor 2014 liefst 13,5 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij! Dit is gisteren bekend gemaakt op het Goed Geld Gala in theater Carré, Amsterdam.

Imme Rog, managing director van de Nationale Postcode Loterij,  en Tom van der Lee, directeur Campagnes bij Oxfam Novib.
Foto:Roy Beusker/Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij steunt ons al vanaf haar oprichting, nu precies 25 jaar geleden. Met deze fantastische bijdrage kunnen we structureel miljoenen mensen de kans geven zich uit de armoede op te werken en een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Tutu en Rutte

Het jaarlijkse Goed Geld Gala kende dit keer een speciale editie. Vanwege het 25-jarig jubileum van de Postcode Loterij waren de Zuid-Afrikaanse aartsbisschop Desmond Tutu, tevens internationaal ambassadeur van de Postcode Loterij en minister-president Mark Rutte te gast.

Dank!

Tijdens het gala keerde de Nationale Postcode Loterij ook dit jaar weer een recordbedrag uit. Een totaalbedrag van ruim 302 miljoen euro werd verdeeld onder 101 goede doelen.
Dankzij de ruim 2,5 miljoen deelnemers aan de loterij kunnen we ons werk voor een betere wereld voortzetten en nieuwe projecten starten. Onze welgemeende dank aan alle deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij!

Bron: Oxfam Novib, 5 februari 2014

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.