Home ActueelNieuws design shirt voor goede doel

design shirt voor goede doel

  • 6 mei 2013

Oxfam Novib start een eigen t-shirtlijn: Oxfam Novib Label. Per verkocht shirt gaat 9 euro rechtstreeks naar onze projecten.

Oxfam Novib brengt design shirts op de markt
met Oxfam Novib Label.

De shirts zijn geïnspireerd op de GROW-campagne van Oxfam Novib. Een internationale campagne die streeft naar een wereld met voldoende voedsel voor iedereen. Met het kopen van een Oxfam Novib Label shirt draagt de koper bij aan een rechtvaardige wereld zonder armoede. Een wereld waarin voedsel eerlijk is verdeeld, land niet van arme boeren wordt ingepikt en multinationals niet alle macht hebben over ons voedselsysteem. De designs hebben een boodschap maar wel met een vette knipoog. Het shirt is eerlijk gemaakt en van biologisch katoen.

Oxfam Novib label

Een goed verhaal, een goed design, voor een goed doel. Zo is Oxfam Novib Label ontstaan. De shirts zijn te koop via www.tjunk.com voor 19,95 euro. Hiervan gaat 9 euro winst naar Oxfam Novib. De koper ontvangt het shirt in een mooie cadeauverpakking.

fans kozen favoriet

Oxfam Novib Label is een initiatief van Oxfam Novib. De ontwerpen zijn gemaakt door bureau SUE Amsterdam. Via Facebook konden onze fans stemmen op hun favoriete ontwerp. De twee populairste ontwerpen zijn in productie genomen. En dit is nog maar het begin.

meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Direct een Oxfam Novib Label shirt aanschaffen? Ga naar de webshop.

 

Bron: Oxfam Novib, 2 mei 2013

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.