Home Doe mee Vrijwilliger bij Oxfam Novib
Meld je aan als vrijwilliger
Foto: Oxfam Novib

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij Oxfam Novib helpen bij een campagnestunt of festival? Meld je aan als vrijwilliger, dan ben jij de eerste die het weet wanneer we iemand nodig hebben!

Meer tijd dan geld? Word vrijwilliger

Oxfam Novib zoekt regelmatig vrijwilligers voor ondersteuning tijdens festivals of campagnestunts. Meld je aan als vrijwilliger, dan laten wij jou via e-mail als eerste weten wanneer we mensen zoeken!

Ga mee naar Lowlands of IDFA!

Vrijwilliger voor Oxfam Novb

Ieder jaar staat Oxfam Novib op Lowlands en IDFA ( het International Documentary Film Festival in Amsterdam).

Op ludieke wijze geven wij op de festivals aandacht aan een project of thema waar we op dat moment mee bezig zijn. Als vrijwilliger draai je een aantal shifts mee, en in je vrije uren kun je het festival bezoeken. We hebben meestal meer aanmeldingen dan plekken. Mocht dit het geval zijn dan volgen we het systeem van loting.

Als er een festival voor de deur staat dan ontvang jij circa zes – vier weken van tevoren een e-mail met instructies hoe jij je kunt inschrijven voor het betreffende evenement.

Vrijwilliger worden? Dat kan!

Een verschil willen maken door je tijd te doneren? Graag! Via de vrijwilligersnieuwsbrief weet jij als eerste wanneer je in actie kunt komen. Dus is dit echt iets voor jou? Meld je dan snel aan!

Lees hier onze privacyvoorwaarden

Vrijwilliger worden? Dat kan!
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.