Foto: Tom Greenwood / Oxfam

De Jaarverslag-Quiz

In ons jaarverslag én op de website hebben we resultaten verzameld van ons werk. Die hadden we zonder jou nooit kunnen bereiken – en daarom willen we graag dat je er alles over weet. Met onze Jaarverslag-quiz kun jij een exclusieve Dopper winnen: weet jij de juiste antwoorden en resultaten te koppelen? Test je kennis!

Let op! De quiz is best pittig. We willen je winkans graag vergroten, daarom kun je meerdere hints vinden op deze pagina: scroll gerust naar beneden!

Af en toe duurt het even voor de quiz geladen is. Zie je nog niets? Wacht dan even een paar minuten!

Vind je de vragen een beetje lastig?

We geven je graag een paar kleine hints! De antwoorden op alle vragen kun je terugvinden op onze website. We gaan je natuurlijk niet precies zeggen waar, maar het overzicht van het jaarverslag is een goede plek om te starten. Net als het overzicht van onze uitgaven. Je kunt ook veel vinden op onze themapagina's:

En de volgende drie resultaten geven we alvast weg:

Jij gaf

noodhulp veiligheid
970.000
mensen noodhulp, na rampen of oorlog
eerlijke bankwijzer
189.000
boeren, vissers en kleine ondernemers training om beter te produceren
rechten
557.800
mensen een stem en kans om op te komen voor hun rechten

Samen met 326.823 donateurs in Nederland

sloot jij je aan bij een wereldwijde beweging om samen armoede en onrecht verslaan. In 93 landen pakken wij de problemen aan die armoede veroorzaken en in stand houden:

Dit doen we samen met lokale partnerorganisaties, institutionele donoren, overheden en bedrijvenambassadeurs. Maar vóóral ook met kleine boeren en ondernemers, jongeren, vrouwen en mensen op de vlucht.

Ontvang nieuws, acties en weetjes van over de hele wereld per mail
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.