Home ActueelBlogs Blog van Michelle

De blog van Michelle: in het veld voor Oxfam

Michelle humanitair

Hoi! Mijn naam is Michelle. Ik ben bijna 28 en humanitair medewerker bij Oxfam Novib. De komende maanden werk ik in Boston, Senegal, El Salvador, Sudan en misschien ook Puerto Rico. Ik werk dan voor een humanitair responsteam. Hier kun je al mijn avonturen bijhouden!

'Wij geven elkaar de ruimte'

Ik werk al ruim twee jaar voor Oxfam Novib, in Den Haag. Na mijn studie kon ik hier gelijk aan de slag. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht, die ik zeven jaar geleden in Oostenrijk heb ontmoet. We werkten daar allebei als snowboardleraar. Hij gaat niet met me mee op reis, maar dat is niet onoverkomelijk. We gunnen elkaar dit soort kansen en we zoeken elkaar ook op.

Ik ga mijn vrienden en familie natuurlijk ook missen. Maar ik kijk vooral enorm uit naar deze ontzettend leuke en leerzame kans. Ik leer een heel ander deel van Oxfam kennen en ik ga nauw samenwerken met lokale organisaties.

Ontvang nieuws, acties en weetjes van over de hele wereld per mail
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.