Home Bedrijven Grootzakelijk
Foto: Aurelie Marrier d'Unienville / Oxfam

Word partner

Samen een vuist maken

Niemand lost armoede in zijn eentje op. Onze zakelijke partners spelen dan ook een cruciale rol in armoedebestrijding. Door samen te werken bundelen wij de krachten van mensen en organisaties en maken we samen een vuist maken tegen armoede. Steun ook de wereldwijde strijd tegen armoede. Word zakelijk partner van Oxfam Novib.

Samenwerking voor juiste stimulans

Bedrijven en instellingen hebben de macht en de middelen om armoede aan te pakken. Door samen te werken kunnen we gezamenlijk een stimulans geven aan de bescherming van burgers, goed bestuur, beter onderwijs en gezondheidszorg, vruchtbare landbouw en meer werkgelegenheid. Met een zakelijk partnerschap bij Oxfam Novib investeert u in die thema’s die passen bij uw werkgebied en uw expertise als bedrijf.

Oxfam-Novib-Uganda-microfinanciering-15508Julius Caeser KasujjaOxfam Novib

Bestaande partners

Zakelijke partners als de ASN Bank en IKEA Foundation gingen u al voor. Oxfam Novib ontvangt jaarlijks van de ASN Bank ongeveer 150.000 euro ter bevordering van eerlijke handel in de wereld. Zo steunt de ASN Bank ons agrarisch project in Mozambique waar boeren geholpen worden met het behalen van hun fair trade certificaat voor cashewnoten, zodat zij een hogere prijs ontvangen voor hun oogst.
Cecile de Munk, Coördinator Partnerships ASN Bank: 'De ASN Bank streeft naar een wereld waarin welzijn en welvaart op een rechtvaardige manier is verdeeld, nu en in de toekomst. We willen eerlijke handel bevorderen. Daarom steunen we Oxfam Novib'.

In 2016 is er een samenwerking gestart tussen Oxfam en IKEA Foundation. Met de bijdrage van 7,3 miljoen euro zal Oxfam lokale organisaties en gemeenschappen in Uganda en Bangladesh helpen om zich beter voor te bereiden op rampen en directe noodhulp bieden. Hierdoor kan noodhulp sneller op gang komen en is beter duidelijk wat er daadwerkelijk ter plekke nodig is.

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd een zakelijk partnerschap? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Shane ter Hennepe, Corporate Accountmanager, geeft u graag persoonlijk advies.

Shane ter Hennepe

Shane ter Hennepe
shane.ter.hennepe@oxfamnovib.nl of 070 342 18 54  

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.