Foto: Oxfam Novib

Ondernemers voor Ondernemers Team

Wil jij meer weten over het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk, het grootste en meest inspirerende mvo-netwerk van Nederland? Ben je nieuwsgierig naar een event of wil je advies over betrokken en duurzaam ondernemerschap? Wij vertellen je graag meer.

Onno en Angelique

Onno Smit is Business Developer Sustainability MKB. Hij werkt aan de groei van het netwerk, het optuigen van partnerships en de ontwikkeling van het steunprogramma van Ondernemers voor Ondernemers. Onno: ‘Het is fantastisch om te zien wat de kracht is van het verbinden van ondernemerschap.’

 Angelique van Wijk is Relatiemanager Bedrijvenambassadeurs en verantwoordelijk voor de activiteiten en evenementen van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk. Ook regelt zij alle informatie en materialen die je kunt gebruiken om je bedrijvenambassadeurschap uit te dragen. Angelique: ‘Het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk is een enthousiaste, betrokken en grote groep ondernemers die ondernemerschap in ontwikkelingslanden stimuleert. Echt een netwerk met een hoop energie.’

Onno Smit en Angelique van Wijk
via bedrijven@oxfamnovib.nl of 070 342 16 21

 Oxfam Novib

Ons verhaal begint in 1956. Drie Nederlanders, onder wie pater Simon Jelsma, besluiten om mensen in nood structureel te gaan helpen. Want bij de watersnoodramp van 1953 krijgt Nederland veel hulp uit het buitenland en na de wederopbouw is het onze beurt om  anderen bij te staan.

Inmiddels zijn wij een wereldwijde beweging van mensen die samen armoede verslaan. Samen met lokale partnerorganisaties werken we in meer dan 90 landen. Armoede vinden wij onacceptabel en is onnodig. Daarom pakken wij de problemen aan die armoede veroorzaken en in stand houden: honger, onveiligheid, onrechtvaardigheid en gebrek aan perspectief. Samen verslaan we armoede.

 

 

Ja, ik wil per e-mail informatie ontvangen over activiteiten, producten en manieren om Oxfam Novib te steunen.
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.