Home BedrijvenOvO NetwerkLeden OvO netwerk Selman Sen – Cleancompany

Selman Sen – Cleancompany

  • 6 juni 2014

Selman Sen voelt zich betrokken bij de problemen van mensen die het minder goed getroffen hebben op deze wereld. Voor zover hij kan, wil hij graag zijn steentje bijdragen aan het verbeteren van hun positie.

Selman Sen is oprichter/directeur van Cleancompany in Amsterdam. Het bedrijf is sinds 2005 actief als facilitair dienstverlener voor de zakelijke markt. Cleancompany biedt Schoonmaakservice, Klusservice en Schoon het pand in. 

Innovatief concept

Sociaal maatschappelijke betrokkenheid vormde de basis voor het ontwikkelen van een uniek, innovatief  schoonmaakconcept: Samen Schoon, een betere wereld voor iedereen.

Bewustwording

Selman Sen: ‘Bij opdrachtgevers wordt een  moderne schoonmaakunit geplaatst, die toont als een toilet uit Zuid-Soedan. Daarin bevinden zich allerhande schoonmaakartikelen. Door medewerkers hiermee zelf lichte schoonmaakwerkzaamheden te laten verrichten, ontstaat bewustwording van de problematiek in derde wereldlanden enerzijds en het levert anderzijds een besparing op.' 

Microkrediet

'Een deel van deze besparing doneert Cleancompany aan hygiëne projecten van Oxfam Novib. Zo hebben we ook de stap naar het bedrijvenambassadeurschap gezet. Want mensen met een microkrediet op weg helpen met een bedrijfje, spreekt mij als ondernemer natuurlijk ook heel sterk aan.’

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.