Home BedrijvenOvO NetwerkLeden OvO netwerk Sander Benschop – BrandMore

Sander Benschop – BrandMore

  • 19 december 2013

Sander Benschop is Sales Manager bij BrandMore; een jong en fris bedrijf met veel ervaring in het ontwikkelen van mooie promotionele producten, totaal concepten en custom made oplossingen.

Sander Benschop
Foto:Oxfam Novib
Kernwaarden

Hoogwaardige service en vooral creativiteit en innovativiteit zijn de drie kernwaarden die BrandMore hoog in het vaandel heeft.

Raakvlakken

De meeste ambassadeurs kiezen voor Oxfam Novib omdat ze collega-ondernemers in ontwikkelingslanden willen helpen om met behulp van een microkrediet een eigen bedrijfje te starten. Sander: ‘Ik vind het een geweldig initiatief. Bovendien heeft Oxfam Novib een goede reputatie. Ik vertrouw er helemaal op dat het geld goed wordt besteed. 

Zichtbaar

Op de vraag of BrandMore het ambassadeurschap uitdraagt naar bijvoorbeeld eigen personeel of relaties, antwoordt Sander:  ‘Natuurlijk, we willen best laten zien dat wij het goede werk van Oxfam Novib steunen. Wij communiceren het iedere dag door middel van onze automatische handtekening onder elke mail die verstuurd wordt. Maar ook kunnen de bezoekers van onze website en socialmedia  aan het prachtige groene logo van jullie zien dat wij betrokkenheid zijn met mensen die het een stuk minder hebben dan wij’.

Netwerkbijeenkomst

De netwerkbijeenkomsten voor bedrijvenambassadeurs worden steeds drukker bezocht. Vanwege de interessante sprekers, de boeiende workshops, maar ook vanwege de zakelijke contacten. Bij het informele gedeelte worden altijd veel visitekaartjes uitgewisseld.  BrandMore is ook al een aantal keren geweest. Sander: ‘Niet ikzelf, maar mijn collega heeft wel een aantal bijeenkomsten bezocht. Hij kwam steeds met zeer positieve verhalen terug op kantoor. Daarom ga ik zeker ook eens kijken.’

Bron: Oxfam Novib, 19 december 2013

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.