Rob van Maanen – Flexpay

  • 21 september 2012

Vanaf de oprichting in 1999 is FlexPay actief in de Sociale Zekerheid. Met door FlexPay ontwikkelde concepten, vaak op basis van een detachering, zijn vele werkzoekenden weer aan het werk geholpen.

Foto:Rob van Maanen/Oxfam Novib

Voor de meesten is werk de stap naar een geregeld leven en naar een betere toekomst. FlexPay neemt deel aan internationale programma´s, zowel binnen als buiten Europa, met als doel kennis te delen om daarmee werkzoekenden nog beter te kunnen ondersteunen bij het vinden van werk.

townships

In 2010 heeft FlexPay een Trust opgericht in Zuid-Afrika. Sindsdien zijn er 9 projecten uitgevoerd met en voor werkloze jongeren in Townships. Deze internationale projecten worden gefinancierd door FlexPay, de EU en in Litouwen en Zuid-Afrika door de Nederlandse ambassades.

samenwerking

Rob van Maanen is bedrijvenambasadeur sinds 2011. ‘Ik kan me goed vinden in de gedachte om met microkredieten startende ondernemers te ondersteunen. Toen de toenmalige accountmanager van Oxfam Novib mij hiervoor benaderde,  heb ik dan ook besloten om bedrijvenambassadeur te worden. Het is iets van ons hele bedrijf. Midden op kantoor staat een mooie foto van Oxfam Novib, we praten er vaak over. En iedere medewerker heeft het logo van Oxfam Novib onder zijn/haar mail staan.  Zelf ben ik in mei 2012 naar de netwerkbijeenkomst geweest. De workshop MVO sloot zeer goed aan bij onze werkzaamheden. Vooral over mijn inbreng van de P van People is toen veel gesproken. Ik kijk daarom alweer uit naar de volgende bijeenkomst. Ik zou graag meer willen doen met onze dienstverlening in de richting van andere ambassadeurs. Dat voorstel heb ik al neergelegd bij Oxfam Novib.’

flexpay.nl

Bron: Oxfam Novib, september 2012

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.