Home BedrijvenOvO NetwerkLeden OvO netwerk Marco Koelman – New Talent Group

Marco Koelman – New Talent Group

  • 23 september 2013

De internationale participatiemaatschappij New Talent Group staat "samen met de poten in de klei".

Foto:New Talent Group

Marco Koelman is partner bij New Talent Group, een internationale participatiemaatschappij. Zijn organisatie helpt bedrijven bij het bepalen van de strategie en de uitvoering daarvan. Tijdens dit proces zijn de specialisten van New Talent Group actief betrokken. Zo nodig werken ze samen met de mensen op de werkvloer. Ze staan zoals Marco het zegt "samen met de poten in de klei".

Ondernemerschap stimuleren

Over het ambassadeurschap zegt Marco: "New Talent Group realiseert verandering door het 'her-creëren' en stimuleren van ondernemerschap. Het initiatief van Oxfam Novib past goed bij de visie van New Talent Group. Dankzij het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib krijgen ondernemende mensen een krediet en de kans om een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen bouwen aan hun eigen toekomst en dat van hun land."

Meedenken

New Talent Group draagt het ambassadeurschap uit naar relaties via nieuwsbrieven en op hun website. Bezoekers zien bij binnenkomst canvasdoeken van Oxfam Novib hangen. En Marco wil een nog een stap verder gaan: "Wij zouden graag met andere ondernemers willen meedenken om alternatieve vormen van microfinancieringsprogramma's op te zetten en ondernemerschap te stimuleren."


 

Bron: Oxfam Novib, 23 september 2013

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.