Harold Koenjer - ExplainiT

  • 22 maart 2012

ExplainiT verzorgt praktijkgerichte vaardigheidstrainingen aan overheden, zakelijke dienstverleners en industriële organisaties. Oxfam Novib sprak met Harold Koenjer, commercieel directeur van ExplainiT.

Foto:Harold Koenjer/Oxfam Novib

‘Wij zijn alweer enkele jaren bedrijvenambassadeur. Naast het financieel ondersteunen van microkredietprogramma’s, vindt ExplainiT het belangrijk om ook anderen kennis te laten nemen van het goede werk van Oxfam Novib. Op onze trainingslocaties hangen dan ook altijd posters van Oxfam Novib en kunnen de cursisten een flyer meenemen.

 

En op onze website die per jaar honderdduizenden keren wordt bezocht is eveneens informatie over Oxfam Novib te vinden. Verder vermelden we in al onze e-mails dat we bedrijvenambassadeur zijn.  Daar krijgen we altijd heel positieve reacties op. Ook toen we eind vorig jaar onze relaties lieten weten dat we in plaats van relatiegeschenken liever een geldbedrag wilden overmaken aan Oxfam Novib. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.’

Bron: Oxfam Novib, 16 februari 2012

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.