Home BedrijvenOvO NetwerkLeden OvO netwerk Fione den Outer - Laarhoven Design

Fione den Outer - Laarhoven Design

  • 22 maart 2012

‘Denken in kansen en mogelijkheden, daar staan we voor’, vertelt Fione den Outer, Communicatie medewerker bij Laarhoven Design International.

Foto:Fione den Outer/Oxfam Novib

Laarhoven Design is meer dan 35 jaar toonaangevend op het gebied van duurzame presentatiematerialen zoals mobiele beursstands.'We willen graag bijdragen aan het succes van onze klanten. Maar onze verantwoordelijkheid gaat verder dan dat. We willen dat ook kleine bedrijfjes in arme landen innoveren en succesvol zijn. Daarom zijn wij sinds 1 mei vorig jaar bedrijvenambassadeur en steunen microfinancieringsprogramma’s.


Toen wij hoorden dat Oxfam Novib met een stand aanwezig wilde zijn op de bekende Miljonair Fair, zijn wij direct een ontwerp gaan maken op basis van mobiele presentatiematerialen. De geit, uit Oxfam Novib's "Pakt uit” stond daarbij centraal. Die geit kan men hier symbolisch kopen om mensen in

 

ontwikkelingslanden te helpen om een eigen bedrijfje op te zetten. Oxfam Novib was blij dat ze afscheid konden nemen van hun sinaasappelkistjes en zelf geschilderde balies. En het mooie is dat de presentatie herbruikbaar is voor Oxfam Novib tijdens één van de netwerkbijeenkomsten voor de bedrijvenambassadeurs.'

Bron: Oxfam Novib, 16 februari 2012

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.