Home BedrijvenOvO NetwerkLeden OvO netwerk Alex Benjamins - Payroll Professionals BV

Alex Benjamins - Payroll Professionals BV

  • 6 juni 2014

Sociale bewogenheid staat hoog in het vaandel bij de familie Benjamins. De keuze om Oxfam Novib vanuit zijn bedrijf te steunen, kwam democratisch tot stand.

Foto:Alex Benjamins

Alex Benjamins is directeur/eigenaar van Payroll Professionals in Groningen.  Een Payroll dienstverlener neemt mensen in dienst en leent deze vervolgens uit aan de opdrachtgever. Deze laatste heeft dan niet de arbeidsrechtelijke risico’s en de administratieve rompslomp.

Nuchterheid

Payroll Professionals wordt gekenmerkt door een noordelijke nuchterheid. Afspraak is afspraak. En er wordt keihard gewerkt. Payroll Professionals streeft naar optimale kwaliteit en wil de allerbeste zijn. Die mentaliteit spreekt ook veel nieuwe opdrachtgevers aan;  er zit stevige groei in Payroll Professionals!

Bewogenheid

Alex Benjamins is bedrijvenambassadeur sinds april 2013. Privé steunt hij zo’n vijf goede doelen. Sociale bewogenheid staat hoog in het vaandel bij de familie Benjamins. De keuze om Oxfam Novib vanuit zijn bedrijf te steunen, kwam democratisch tot stand.

Maxima

‘We gingen met onze eigen medewerkers om de tafel om uit zes kandidaten één goed doel te kiezen. En dat werd Oxfam Novib. Vooral het microkrediet verhaal sprak erg aan. Daar komt bij: we zijn best een beetje koningsgezind en van Koningin Maxima wisten we dat ze zich intensief bezighoudt met deze vorm van ontwikkelingssamenwerking. Maar doorslaggevend was natuurlijk het ‘product’ als ik het zo mag noemen. Dat is echt professioneel van opzet. Dus niet zomaar geld geven, maar kijken naar het potentieel van ondernemende mensen in armere landen.' 

Nieuwsgierig

Daar ben ik echt positief over. Iets minder vind ik het feit dat de netwerkbijeenkomsten altijd zo ver rijden zijn voor mij. Van Groningen naar Den Haag en terug, daar ben je op zich al flink wat tijd kwijt. Terwijl ik best nieuwsgierig ben naar wat voor mensen mijn mede-ambassadeurs zijn. Maar verder alle lof hoor! Ik heb trouwens wel een klant te danken aan het ambassadeursnetwerk.'

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.