Toolkit

Wil je het ambassadeurschap uitdragen en zichtbaar maken voor je collega’s en relaties? Vertellen over je mvo-activiteiten op je website of in je personeelsmagazine? In deze toolkit vind je het OvO-logo, foto’s, logo, flyer, video’s, e-mailbanner, webbanner, canvasdoek, Facebookpost, persbericht en een voorbeeldbrief voor medewerkers.

Logo en banners

Met een OvO-banner op je website of in je e-mails maak je jouw maatschappelijke betrokkenheid direct zichtbaar en inspireer je anderen.

Download hier het OvO-logo, de emailbanner en webbanner

Flyer

Ken jij een ondernemer die echt thuishoort in het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk? Geef hem of haar deze flyer en vertel over het grootste en meest inspirerende mvo-netwerk voor mkb’ers. 

Download hier de flyer over Ondernemers voor Ondernemers Netwerk

Facebook post

Facebook post Wil je op Facebook laten zien dat je bedrijvenambassadeur bent in het OvO Netwerk dan kan dat ook. Van de afbeeldingen die we gebruiken voor de canvasdoeken hebben we drie verschillende stijlen afbeeldingen gemaakt, zodat er altijd een bij zit die je aanspreekt. Hoe je een Facebook post vastzet bovenaan je pagina staat in de handleiding.

Facebook post bedrijven toolkit

Video’s

Plaats een video op je website als je jouw bezoekers meer wilt vertellen over het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk. Hier vind je alle video’s van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk: 

Bij onze OvO afspeellijsten op Youtube afspeellijsten vind je ze allemaal.

Weten hoe je een video op je website kunt zetten? Lees hier hoe je een video op een website plaatst.

 

 

Ja, ik wil per e-mail informatie ontvangen over activiteiten, producten en manieren om Oxfam Novib te steunen.
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.