Home BedrijvenDoe mee Emergency Response Network
Foto: NOAA

Oxfam Emergency Response Network

Sluit je aan bij het Emergency Response Network en maak deel uit van het wereldwijde vangnet om direct hulp te kunnen bieden wanneer ergens het noodlot toeslaat. Het netwerk van betrokken mensen is van groot belang voor, tijdens en na een ramp. Samen verslaan we armoede.

Waar zijn de Emergency Response teams nu?

Orkaan Irma met kaart current emergencies september 2017

Dankzij ons Emergency Response Fund kunnen we op steeds meer plaatsen direct -24 uur per dag- gedurende het hele jaar hulp bieden bij meerdere noodsituaties tegelijk. Waar verlenen de Emergency Response Teams op dit moment hulp?

Lees meer

Wat kun ju nu als bedrijf doen?

Wat kun je als bedrijf doen voor het ern 2

Door klimaatverandering, wereldwijde verstedelijking en meer oorlogen, komt Oxfam als grote humanitaire organisatie met 70 jaar ervaring, vaker dan ooit in actie. En van bedrijven wordt steeds vaker verwacht om hun steentje bij te dragen bij rampen.

Lees meer   - Ik ben geïnteresseerd

Foto: Chee Chee Leung / Oxfam

Meer informatie of lid worden

Meer informatie of lid worden

Wil je met jouw bedrijf ook een belangrijke impact maken en onderdeel worden van het Oxfam Emergency Response Team dat mensen helpt hun leven tijdens en na rampsituaties te verbeteren? Neem dan contact op met:

  

201706 Jemen Cholera Uitbraak Moayed Al-Shaibani Oxfam

Ja, ik wil per e-mail informatie ontvangen over activiteiten, producten en manieren om Oxfam Novib te steunen.
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.