Save the date

  • 2 juli 2016

Ontmoet andere bedrijvenambassadeurs van Oxfam Novib tijdens de Week van de Ondernemer. Laat je inspireren en kom naar deze innovatieve ondernemersdag. Binnenkort komt de Week van de Ondernemer ook bij jou in de regio. Bekijk ook de andere events in 2016.

Kennis en inspiratie opdoen. Luisteren naar boeiende sprekers. Collega-ondernemers ontmoeten. Of gewoon lekker een dagje (met relaties) sportief eropuit. Oxfam Novib heeft de komende evenementen voor je op een rij gezet. Noteer ze alvast in je agenda.

Inspiratie tijdens Week van de Ondernemer

Ontmoet andere bedrijvenambassadeurs van Oxfam Novib tijdens de Week van de Ondernemer. Dit grootste ondernemersevent van Nederland biedt kennis, inspiratie en netwerk. Tijdens de ontbijtsessie van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk kun je kennis en ervaringen delen met betrokken ondernemers. Laat je inspireren en kom naar deze innovatieve ondernemersdag. Binnenkort komt de Week van de Ondernemer ook bij jou in de regio.

Data:

  • Eindhoven, woensdag 12 oktober 2016
  • Amsterdam, woensdag 16 november 2016

Tijdens de goedbezochte ontbijtsessie ‘duurzaam ondernemen loont’ op de WvdO in Utrecht, sprak Iwan Göbel, eerder ondernemer van het jaar, over zijn reis van jongensdroom tot werkelijkheid. Rudolf Scheffer, van Oxfam Novib, sprak over de grote uitdagingen van kleine koffie- en cacao ondernemers in ontwikkelingslanden en het belang van een zetje in de rug.

Business Panel Meeting

Twee keer per jaar willen we, samen met een van onze bedrijvenambassadeurs, een Business Panel Meeting houden. Met de Business Panel Meetings wil het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk team kwalitatief onderzoek doen onder haar bestaande bedrijvenambassadeurs en hun kennis en ervaring benutten. Onderwerpen die behandeld worden hebben direct te maken met de invulling van het bedrijvenambassadeursschap en het werk van Oxfam Novib. Je kunt onder meer denken aan het toetsen van ideeën, campagnes of de communicatie vanuit het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk. De Business Panel Meeting is tevens een goede gelegenheid om andere bedrijvenambassadeurs te ontmoeten en te leren kennen. De eerstvolgende Business Panel Meeting willen we houden in september 2016.

Wil je deelnemen aan de Business Panel Meeting of lijkt het je interessant om deze te hosten? Neem dan contact op met Angelique van Wijk: Angelique.vanwijk@oxfamnovib.nl Datum: september 2016.

North Sea Jazz

Via LinkedIN hebben we kaarten beschikbaar gesteld. Deze zijn inmiddels al vergeven. Wil je dit soort aanbiedingen niet missen, meld je dan aan voor de besloten LinkedIN groep voor bedrijvenambassadeurs.

Datum: zondag 10 juli 2016, Rotterdam

IDFA

Het International Documentary Film Festival Amsterdam is het grootste documentaire filmfestival ter wereld. IDFA is al sinds jaar en dag hét festival waar de meest spraakmakende documentaires worden vertoond. Ook dit jaar nodigen we je graag uit om dit bijzondere evenement bij te wonen en samen te kijken naar een film die past bij ons werk en hierover met de makers en met elkaar na te praten. Je persoonlijke uitnodiging sturen we je toe.

16 t/m 27 november 2016

Bron: Oxfam Novib, 9 februari 2016

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.