Home BedrijvenActueelNieuws OvO netwerk Netwerkbijeenkomsten 2017

Netwerkbijeenkomsten 2017

  • 29 maart 2017

Als bedrijvenambassadeur maak je deel uit van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk, het grootste mvo-netwerk voor mkb’ers. Ruim 800 ondernemers zijn inmiddels overtuigd bedrijvenambassadeur. Tijdens de jaarlijkse netwerkbijeenkomst ontmoet je gelijkgestemde ondernemers.

Netwerkbijeenkomst

De jaarlijkse, drukbezochte netwerkbijeenkomst, meestal in juni, is hét moment om andere bedrijvenambassadeurs te ontmoeten. We zorgen voor een inspirerend programma met relevante workshops, met aandacht voor diverse projecten en thema’s zoals betrokken en duurzaam ondernemen. Natuurlijk is er ook volop ruimte om ervaring en kennis uit te wisselen. De bijeenkomsten sluiten we af met een informele borrel.

Ondernemersreis

Wil je de effecten van microkrediet eens van dichtbij zien? Ga dan mee met de ondernemersreis. Dit jaar bezoeken we lokale ondernemers in Uganda! Ieder jaar organiseren we een reis voor ondernemers om met eigen ogen te zien wat het effect is van microfinanciering in een ontwikkelingsland.
Sabrina Sombeek, directeur Blaauw Sombeek & partners, ging mee met de ondernemersreis naar Vietnam: ‘Een fantastische reis: knowhow delen, discussiëren over branding en geïnspireerd raken door een enorme drive en gastvrijheid.’

Business Panel Meeting

Naast de Ondernemers voor Ondernemers Netwerkbijeenkomsten organiseren we, samen met een van onze bedrijvenambassadeurs, twee keer per jaar, een Business Panel Meeting. Tijdens deze meeting kun je als bedrijvenambassadeur je kennis en kunde met het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk delen. Hoe geef je als bedrijf invulling aan het bedrijvenambassadeursschap? De Business Panel Meeting is tevens een goede gelegenheid om andere bedrijvenambassadeurs te ontmoeten en te leren kennen.

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.