Home BedrijvenActueelNieuws OvO netwerk Co-creatie met bedrijvenambassadeurs

Co-creatie met bedrijvenambassadeurs

  • 29 maart 2017

Op donderdag 28 september is weer de jaarlijkse bijeenkomst voor en met bedrijvenambassadeurs. Wil je helpen deze dag nóg interessanter en actiever te maken?

Ons belangrijke netwerk van bedrijven zouden we graag interactiever maken, zodat iedereen elkaar beter leert kennen. Met jouw fysieke bijdrage kunnen we in co-creatie de bewuste dag vorm geven en specifiek invullen.

  • Heb je een interessant verhaal waar andere bedrijvenambassadeurs als ondernemers of op persoonlijk vlak wat van kunnen opsteken?
  • Heb je een mooie locatie - voor circa 100 ondernemers- waar we gebruik van mogen maken en die je graag wilt laten zien aan de anderen? 
  • Kun je bijdragen in de vorm van koffie, thee, wijn of hapjes waarbij je jouw verhaal kunt doen?
  • Kun je audiovisuele ondersteuning verlenen?
  • Of heb je een ander geweldig idee waar we iets mee moeten doen?

We bespreken graag de mogelijkheden om een voor jou interessante doelgroep te bereiken en meteen mee te werken aan de kosten van de bijeenkomst laag te houden. Natuurlijk bieden we exposure in onze communicatie-uitingen en op onze website. 

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Stuur dan een mail naar Angelique van Wijk via Angelique.vanwijk@oxfamnovib.nl  

We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.