Foto: Oxfam

Agenda bedrijvenambassadeurs

Het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib organiseert regelmatig bijeenkomsten.

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste en best beoordeelde ondernemersevent van Nederland. Een cadeau voor ondernemend Nederland. Ook dit jaar zijn we erbij. Met het Ondernemers voor Ondernemers ontbijt met mooie verhalen van onze gastspreker en mede-bedrijvenambassadeurs. Je ontvangt voor de Week van de Ondernemer een persoonlijke uitnodiging van ons.

Bekijk het programma van de Week van Ondernemer

 

Meet-UP - 28 september 2017 

Kom ook naar de Meet-UP, de jaarlijkse bijeenkomst van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk met:

  • een goede spreker die jou inspireert voor je bedrijf
  • interactieve sessies om kennis en ervaring met je andere bedrijvenambassadeurs te delen
  • update over het werk van Oxfam Novib
  • terugblik op de ondernemersreis 2016 en vooruitblik op ondernemersreis 2017

Dit jaar nodigen we bedrijvenambassadeurs uit om de Meet-UP samen met ons vorm te geven. Wil je een bijdrage leveren? Meedenken of een dienst leveren? Stuur dan een mail naar Angelique van Wijk

Bekijk foto’s van de Meet-UP 2016

Ondernemersreis - oktober 2017

Ben jij benieuwd hoe microfinanciering werkt in de praktijk? Ben jij die echte ondernemer die wil meedenken met ondernemers in een van de projecten van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk? Wil je zien in wat voor projecten Oxfam Novib samen met jou een verschil maakt en ben je bereid je eigen uitdaging als ondernemer in te brengen? Ga dan mee op reis!

Sabrina Sombeek, directeur Blaauw Sombeek & partners, ging mee met de ondernemersreis naar Vietnam: ‘Een fantastische reis: knowhow delen, discussiëren over branding en geïnspireerd raken door een enorme drive en gastvrijheid.’

We vertrekken op 21 oktober 2017 naar Vietnam. Heb je interesse in de reis? Stuur dan een mail naar Angelique van Wijk

Lees meer over de jaarlijkse ondernemersreis

 


IDFA  15 – 26 november 2017, Amsterdam

Oxfam Novib werkt dit jaar voor de elfde keer samen met IDFA. Wij zijn er, net als IDFA, van overtuigd dat documentaires een manier zijn om verder na te denken, te discussiëren en ogen te openen over maatschappelijk relevante thema’s. Op de speciale relatieavond voor donateurs van Oxfam Novib, tonen we een nog te kiezen documentaire die te maken heeft met ons werk. Je krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging van ons.

Bekijk het programma van IDFA

Week van de Ondernemer - 21, 22, 23 november 2017, Amsterdam

De Week van de Ondernemer is al 19 jaar het grootste en best beoordeelde ondernemersevent van Nederland. Een cadeau voor ondernemend Nederland. Ook dit jaar zijn we erbij. Met het Ondernemers voor Ondernemers ontbijt met mooie verhalen van onze gastspreker en mede-bedrijvenambassadeurs. Je ontvangt voor de Week van de Ondernemer een persoonlijke uitnodiging van ons.

Naar de Week van Ondernemer


OvO Nieuwjaarsborrel - 6 februari 2018, Den Haag

Proost je mee op het nieuwe jaar bij Oxfam Novib op kantoor? We kijken terug op het afgelopen jaar, delen de resultaten, hoogtepunten en dieptepunten van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk. En we zijn benieuwd naar jouw visie. Sharing is caring, dus ben van de partij! Alvast aanmelden kan via bedrijven@oxfamnovib.nl.

Datum/plaats: het hele jaar door, op locatie


Oxfam@the office

Wil je eens wat meer laten vertellen aan je team en/of relaties over het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk? Wij komen bij je langs! In een uur vertellen we jou en je team/gasten over de projecten die we financieren uit het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk, hoe microfinanciering werkt en wat de barrières zijn van ondernemers in ontwikkelingslanden. Neem voor het maken van een afspraak contact op met Angelique van Wijk

Business Panel Meeting

Naast de Ondernemers voor Ondernemers Netwerkbijeenkomsten organiseren we, samen met een van onze bedrijvenambassadeurs, een Business Panel Meeting. Tijdens deze meeting kun je als bedrijvenambassadeur je kennis en kunde met het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk delen. De Business Panel Meeting is tevens een goede gelegenheid om andere bedrijvenambassadeurs te ontmoeten en te leren kennen. Wil je een Business Panel Meeting bij jou op je bedrijf laten plaatsvinden? Neem dan contact op met Angelique van Wijk.

 

 

Sluit je aan bij het ondernemers netwerk
privacy
We gebruiken cookies. Dit doen we om je gepersonaliseerde content en aanbiedingen te tonen, delen via social media mogelijk te maken en om bezoekgedrag te analyseren.