Image

Wat wij doen

Over ons

Oxfam is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Samen maken we verschil in de levens van mensen.

Hier staan we voor

Wat wij doen

Onze projecten

We geloven in de kracht van het zelfdoen. We steunen de initiatieven van lokale partner-organisaties die bekend zijn met de problemen en behoeften van de mensen in hun land.

Meer over onze projecten

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Lees mee en blijf op de hoogte van ons werk, de laatste resultaten en bijzondere acties. Onze digitale nieuwsbrief ontvang je elke maand gratis in je inbox.

Schrijf je nu in

Onze aanpak

Oxfam is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede.

Dit is onze koers

Noodhulp

Jaarlijks worden miljoenen mensen getroffen door natuurgeweld en oorlog. Dit vraagt om een snelle respons. Wij bieden noodhulp en steun bij wederopbouw en proberen nieuwe rampen te voorkomen.

 

 

Onze aanpak

Jaarverslag 2012

Dankzij jouw steun kan Oxfam Novib werken aan een rechtvaardige wereld zonder armoede. Dus is het ook aan jou om onze resultaten te beoordelen. Reis mee door 2012 met verslaggevers Esther, Tim, Marcel en Esther.

Oordeel zelf over ons werk in 2012

Resultaten

Dankzij jouw steun kan Oxfam Novib werken aan een rechtvaardige wereld zonder armoede. We laten je dan ook graag zien wat we samen hebben bereikt. Reis mee, praat mee en oordeel zelf.

Dit hebben we samen bereikt

Campagnes

Door campagne te voeren overtuigen we bedrijven, overheden en mensen van de noodzaak voor een ander beleid of het maken van andere keuzes. Maak het verschil, doe mee in de strijd tegen armoede.

Doe mee

Wees erbij

Kom met ons mee naar sportevenementen, festivals, lezingen of discussies. In de agenda vind je een actueel overzicht van waar wij de komende tijd te vinden zijn.

Bekijk de agenda