Image

Wat wij doen

Over ons

Oxfam is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Samen maken we verschil in de levens van mensen.

Hier staan we voor

Wat wij doen

Onze projecten

We geloven in de kracht van het zelfdoen. We steunen de initiatieven van lokale partner-organisaties die bekend zijn met de problemen en behoeften van de mensen in hun land.

Meer over onze projecten

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Lees mee en blijf op de hoogte van ons werk, de laatste resultaten en bijzondere acties. Onze digitale nieuwsbrief ontvang je elke maand gratis in je inbox.

Schrijf je nu in

Onze aanpak

Wereldwijd werken we aan praktische en vernieuwende oplossingen om mensen de kans te geven zich uit de armoede op te werken en een betere toekomst op te bouwen.

Dit is onze koers

Noodhulp

Jaarlijks worden miljoenen mensen getroffen door natuurgeweld en oorlog. Dit vraagt om een snelle respons. Wij bieden noodhulp en steun bij wederopbouw en proberen nieuwe rampen te voorkomen.

 

 

Onze aanpak

Campagnes

Door campagne te voeren overtuigen we bedrijven, overheden en mensen van de noodzaak voor een ander beleid of het maken van andere keuzes. Maak het verschil, doe mee in de strijd tegen armoede.

Doe mee

Onze resultaten

Dank je wel! Want jij maakt ons werk mogelijk. Zo bereikten we in 2013-2014 dat 730.000 mensen op de Filipijnen noodhulp kregen. En we boekten nog veel meer resultaten samen met jou.

Oordeel zelf!

Wees erbij

Kom met ons mee naar sportevenementen, festivals, lezingen of discussies. In de agenda vind je een actueel overzicht van waar wij de komende tijd te vinden zijn.

Bekijk de agenda

Oxfam Novib projecten in Atlas

Met Atlas heb jij toegang tot alle lopende projecten van Oxfam Novib. Wij publiceren onze open data volgens de IATI-standaard.


Lees meer